Carrosserie Jennes - Kampenhout-SAS

Carrosserie Jennes Kampenhout-Sas

Na de volledige vernieuwing van de Volkswagen, Audi en Skoda showrooms te Boortmeerbeek en Machelen, was het de beurt aan Carrosserie Jennes om een stap vooruit te zetten. Een kennismaking met het nieuwste lichtpunt aan het firmament van Jennes nv.

Een korte terugblik op de rijke geschiedenis van het familiebedrijf Jennes. In 1957 startte Guillaume Jennes zijn Volkswagen garage op de Leuvensesteenweg te Boortmeerbeek, vlakbij de vroegere mouterij. In 1962 verhuisde de garage naar de plaats waar de huidige VW en Audi vestigingen zich bevinden. Dankzij een erg klantgerichte aanpak, tot op heden het hoekpunt van de Jennes-filosofie, kon Garage Jennes rekenen op een gestage groei.

Rudi en Jan, de zonen van, hebben half jaren 90 de fakkel definitief overgenomen en hebben Jennes inmiddels uitgebouwd tot een hedendaags en gerenommerd Automotive-bedrijf met verschillende vestigingen in Vlaams-Brabant. Met een stevige poot in de fleetmarkt en nog steeds gesteund door een erg uitgebreid en trouw bestand van partikuliere klanten, gelden ze alom als een gerespecteerde partner.

De allereerste carrosserie-afdeling van Jennes, geopend in 1998 en gelegen naast de Volkswagen showroom te Boortmeerbeek, botste na bijna twee decennia tegen zijn limieten aan. Zowel het atelier, als de kantoorruimte, als de beschikbare parkeermogelijkheden waren niet meer gedimensioneerd op het stijgende volume klanten en herstellingen.

Carrosserie Jennes schakelt hoger

Een 3 hectare groot industrieterrein aan Kampenhout-Sas bood de langverwachte opportuniteit om een volledig nieuwe carrosserie-afdeling op te zetten. De uitdrukkelijke wens van Rudi en Jan Jennes was om de nieuwste en meest milieuvriendelijke technologieën te implementeren. Trouw aan dit uitgangspunt werd een state-of-the-art bodyshop uitgewerkt die de komende jaren als dé referentie in de carrosseriewereld mag gelden.

Voor de inrichting en infrastructuur van het 5000m² tellende atelier werd beroep gedaan op het bedrijf Symach, een wereldspeler en pionier op het vlak van “Smart repair” en “Day repair”.

Het Fixline-proces, een gepatenteerd procedé op gebied van sneldrogende lakken, was voor Rudi en Jan Jennes doorslaggevend in hun keuze voor Symach. Namelijk, de technologische evolutie op gebied van actieve veiligheid in de nieuwste wagens zorgt (gelukkig) voor een daling van het aantal schadegevallen. Hierdoor is het van levensbelang om de rentabiliteit van de carrosserie-ateliers te verhogen. En dit kan in de huidige context enkel maar gerealiseerd worden door een verhoging van de efficiëntie. Met de infrastructuur en processen van Symach, in combinatie met een intelligente voertuig-flow doorheen het atelier, kunnen meer doorgangen uitgevoerd worden zonder toename van de benodigde manpower en middelen.

Zowel op technologisch vlak, als op milieu- en architecturaal vlak, heeft Carrosserie Jennes Kampenhout-Sas opnieuw de standaard gezet voor het komende decennium.

Carrosserie Jennes - Aarschot

Carrosserie Jennes Aarschot

Welkom in onze gloednieuwe carrosserie te Aarschot, waar de nieuwste en meest milieuvriendelijke technologieën werden geïmplementeerd. Trouw aan dit uitgangspunt werd een state-of-the-art bodyshop uitgewerkt die de komende jaren als dé referentie in de carrosseriewereld zal gelden.

Onze vestigingen

Jennes nv - Boortmeerbeek

Garage Jennes Boortmeerbeek

VERKOOP: Volkswagen & VW bedrijfsvoertuigen
NAVERKOOP: Volkswagen, VW bedrijfsvoertuigen & Škoda
ADRES: Leuvensesteenweg 369 - 3190 Boortmeerbeek
TEL: +32 16 618 618
E-MAIL: boortmeerbeek@jennes.be
WEB: www.jennes.be

 

VERKOOP: Audi
NAVERKOOP: Audi
ADRES: Leuvensesteenweg 369 - 3190 Boortmeerbeek
TEL: +32 16 618 618
E-MAIL: boortmeerbeek@jennes.be
WEB: www.jennes.be

 

Jennes Machelen nv

Garage Jennes te Machelen

VERKOOP: Volkswagen, VW bedrijfsvoertuigen & Škoda
NAVERKOOP: Volkswagen, VW bedrijfsvoertuigen, Škoda & Seat
ADRES: Leuvensesteenweg 22 - 1830 Machelen
TEL: +32 2 251 09 12
E-MAIL: machelen@jennes.be
WEB: www.jennes.be

 

Jennes Leefdaal

Garage Mees te Leefdaal

VERKOOP: Volkswagen & VW bedrijfsvoertuigen
NAVERKOOP: Volkswagen, VW bedrijfsvoertuigen & Škoda
ADRES: Tervuursesteenweg, 369 - 3061 Leefdaal
TEL: +32 2 769 69 69
E-MAIL: leefdaal@jennes.be
WEB: www.jennes.be

 

Jennes Aarschot nv

Garage Van der Elst Aarschot

VERKOOP: Volkswagen, VW bedrijfsvoertuigen, Škoda, Seat en Cupra
NAVERKOOP: Volkswagen, VW bedrijfsvoertuigen, Škoda, Seat en Cupra
ADRES: Ter heidelaan 93 - 3200 Aarschot
TEL - VW: +32 16 55 11 49
TEL - SEAT: +32 16 36 08 49
TEL - SKODA: +32 16 36 08 49
TEL - CUPRA: +32 16 55 11 49
E-MAIL: aarschot@jennes.be
WEB: www.jennes.be